CUAP x S.T. VALENTIN:

TIDSLØSE OG ÆSTETISKE KLASSIKERE

Vi er gået sammen med Sergei Sviatchenko, en af verdens førende collage kunstnere og manden bag det revolutionære fashion projekt Close Up and Private, om at designe og skabe en limiteret serie af tidløse klassikere til din garderobe. Et univers bygget på klassisk modernisme, kunst og Sergeis unikke talent for at skabe æstetiske overraskelser, du ikke kan tage øjnene fra. Velkommen.

VERDENSANERKENDT KUNSTNER OG DANMARKS BEDST KLÆDTE MAND.

MØD SKABEREN AF CLOSE UP AND PRIVATE, SERGEI SVIATCHENKO.

Sergei Sviatchenko er blandt nutidens mest indflydelsesrige collage kunstnere og et internationalt anerkendt stilikon inden for det klassiske univers. Udover at blive fremhævet i flere medier for sin personlige stil, bl.a. kåret som Danmarks bedst klædte mand af Euroman, er Sergei skaberen af Close Up and Private - et fashion-forward fotoprojekt, der kombinerer kunst, klassisk stil og materialeforståelse på en original og fængslende måde, der resulterer i nye perspektiver på moderne mode og identitet.

Siden vi selv fik øjnene op for Close Up and Private i 2009, har vi været i tæt dialog med Sergei og har løbende diskuteret tonsvis af ideer og takes på den klassiske stil. Nu, 12 år senere, er tiden endelig kommet til at lancere vores første fælles kollektion.

Uanset om der er tale om kunst, en modekollektion eller designprojekter, søger Sergei altid at skabe den samme reaktion hos beskueren: den æstetiske overraskelse. Den ubeskrivelige følelse af at have lyst til at dykke ned i værket, kompositionen og de enkelte elementer. En følelse af kompleks simplicitet.

Æstetiske overraskelser er hvad du forvente af alle produkter i CUAP x S.T. VALENTIN kollektionen.

FØRSTE LANCERING:

THE PENNY LOAFER FORETRUKKET AF HISTORIENS STØRSTE. DESIGNET OG PRODUCERET TIL RESTEN AF LIVET.

Miles Davis. John. F. Kennedy. Elvis Presley.

Penny loaferen har gennem tiderne været foretrukket af nogle af historiens største og mest indflydelsesrige personer. Fra velklædte præsidenter og universitetsstuderende i den klassiske ivy uniform til rock’n’roll ikoner, der stylede den med slidt denim, hvid tee og sort læderjakke. Penny loaferen er en klassiker, der bør være en fast del af garderoben hos alle mænd.

CUAP x S.T. VALENTIN loaferen hylder historien. Sergei har fundet inspiration i klassiske designs fra 50’erne og 60’erne - for eksempel maleren Cy Twombly, der i 1966 optrådte på forsiden af Vogue i udtrådte loafers. Den historiske inspiration er mikset med Sergeis egen fortolkning af loaferen som en forlængelse af en hjemmesko, der er nem at tage på og af på farten. Det resulterer i et par ikoniske sko, som du kan tillade dig at bære med stolthed - om du er til velklædt og klassisk stil eller er en ægte rock’n’roller.

Alt ned til den mindste detalje er håndlavet på vores fabrik i Portugal.

CUAP LOOK for S.T. Valentin