Crowdfund de perfekte preppy herresko

"S.T. VALENTIN står for gennemsigtighed, pålidelighed og integritet! Vi er en institution for moderne gentlemen med kompromisløse holdninger til deres garderobe, og vores produkter cirkulerer om mantraet “What A Man Should Know”, der uddanner dig i at være den bedst udgave af dig selv."

Hvordan afspejles det i et par herresko?

Du kender vores butik, men du ved måske ikke, at vi gennem de seneste 10 år har brugt en masse kræfter på at beskæftige os med design, produktion og salg af herresko i andet end S.T. VALENTIN-regi. Vi er nu klar til at introducere de perfekte herresko under eget brand, som er udviklet ud fra vores egne erfaringer, vores kunders feedback og baseret på vores værdier; gennemsigtighed, pålidelighed og integritet.

Med det in mente, har vi spurgt os selv og jer, hvad den perfekte herresko skulle kunne og hvordan de skulle se ud?

Nøgleordene er; optimal komfort, hårdføre og holdbare materialer, minimalistisk, tidløst design og et universelt udtryk uden overvældende branding - og de specifikationer indfrier vores Lightweight Derby Shoe, som vi godt tør kalde "den perfekte preppy herresko".

Før Covid-19 ramte verden var vi på nippet til at introducere skoene, men vi følte os imidlertid nødsaget til at sætte projektet på stand-by, som følge af den uvisse tid.
Jeres overvældende opbakning gennem de seneste måneder har dog blæst os bagover, og vi er taknemmelige for den støtte I har vist os gennem en tid, der, mildest talt, har været udfordrende.
Derfor rækker vi ud til jer og håber på, I vil være med til at crowdfunde de perfekte preppy herresko, som vi har arbejdet over 10 år på at udvikle.

Sådan kan du være med til at crowdfunde skoene

Vi introducerer skoene med en exceptionel crowdfundingpris på KUN 900 DKK, som løber til og med d. 1/7 2020.
Vær opmærksom på, at vi kun sætter skoene i produktion, hvis vi runder minimum 100 solgte par inden d. 1/7 2020 - og vi trækker først pengene fra din konto, når vi sender skoene afsted til dig.
Produktions
tiden er 8-9 uger med forventet levering i september 2020, såfremt vi når målet om minimum 100 solgte par.


CROWDFUNDINGPRIS: 900 DKK

NORMALPRIS: 1200 DKK

PRE-ORDER SKOENE HER.

Se flere billeder og læs mere om de perfekte herresko her under...

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

Det er en videnskab at lave de perfekte sko

Det er ikke en videnskab at lave et par sko, men det er en videnskab at lave de perfekte sko. Vi vil nemlig kunne stå 100% inde for de produkter vi selv lægger navn til, og det er bl.a. derfor, vi først introducerer vores egne sko nu.
Skoene er håndlavede i Portugal i ægte grained kalvelæder med stærke, voksbelagte bomuldssnørebånd, hvilket betyder, at skoene er så holdbare og hårdføre at de holder sæson efter sæson. Skoene er samtidig fuldforede i 100% kalvelæder og har en skumsål belagt med samme type kalvelæder, hvilket sikrer optimal komfort og øget åndbarhed.
Ydersålen er en ultralet EVA-gummisål, der understøtter skoens øvrige komfort og gør den rar at bære uanset om du står, går eller sidder meget i løbet af en dag. 

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

Hvad gør skoene unikke?

Skoene har et tidløst, universelt design, der betyder, du kan bære dem til både habitbukser, jeans, jakkesæt eller sågar til shorts, men det mest unikke ved skoene er faktisk prisen.
Skoene er håndlavede på én af de mest respekterede sko-fabrikker i Portugal, der har flere årtiers erfaring med skoproduktion. I samarbejde med dem, har vi fundet præcis den sammensætning af materialer, der, i vores Lightweight Derby Shoe, går op i en højere enhed på både design og komfort.
Vi tør godt sige, du ikke finder en sko af samme kaliber til en pris på kun 1200 DKK og vores CROWDFUNDINGPRIS på KUN 900 DKK er nærmest uhørt lav!

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

Derfor skal du være med til at crowdfunde skoene

Vi sætter enorm pris på jer, vores mange gode kunder! I er grundlaget for vores forretning, og vi har gennem den seneste tid nydt stor opbakning fra jer, hvilket giver os en tro på, at I også sætter enorm pris på os.

Vores drøm er, at dette par sko bliver startskuddet til en lang række af egenproducerede kvalitetsprodukter, der vil blive solgt eksklusivt i S.T. VALENTIN og kun i S.T. VALENTIN. Du skal derfor se det som en investering i, at vi i fremtiden kan tilbyde dig unikke produkter i en exceptionel kvalitet, til gode priser, og selvfølgelig give dig den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os.

S.T. VALENTIN Lightweight Derby Shoe i Sort læder

Crowdfund skoene, så vi fortsat kan yde byens bedste service

Vi håber, I vil hjælpe os med at sætte gang i vores "Projekt Egenproduktion", der skal være med til at løfte vores forretning og vores serviceniveau, så vi i fremtiden kan blive ved med at yde byens bedste service.

Det har taget os 10 år at ramme den helt perfekte preppy herresko. Ikke fordi vi er langsomme, men fordi de skulle sidde lige i (sko)skabet! Og når du har været med til at crowdfunde skoene, har vi en række andre spændende produkter i støbeskeen, som vi glæder os til at løfte sløret for.


PRE-ORDER LIGHTWEIGHT DERBY SHOE HER