Derfor er Retrosuperfuture dine nye favorit-solbriller

To dage med sol i denne weekend. Er vi mon på vej mod bedre tider? Rent vejrmæssigt, ja! Det tyder det på. Lad os håbe det varer ved!

Uanset hvad, er forårets første solskinsdage en god anledning til at nærsturdere sin garderobe. Også solbrille-garderoben!
Måske du har mistet dine yndlings-solbriller på en festival. Måske de er blevet ridset, fordi du har brugt sommeren på stranden! Måske du bare synes, der skal ske noget nyt?
Nu skal vi fortælle dig, hvorfor de næste solbriller du investerer i, skal være fra Retrosuperfuture og hvorfor de bliver dine nye yndlingssolbriller!

SE VORES UDVALG AF RETROSUPERFUTURE SOLBRILLER HER

Retrosuperfuture solbriller skulle være friske, smarte og stilfulde

Siden 2007 har Retrosuperfutures mål været at udvikle solbriller af høj kvalitet, med et karakteristisk design. Retrosuperfutures grundlægger Daniel Beckerman fik nok af kedelige solbriller og efter megen research og undren, gik det op for ham at ingen af de eksperimentelle tøjmærker havde udviklet en quirky, fed og dristig linje af solbriller - det skulle han nok få lavet om på!
Derfor gik han i gang med at designe briller, som alle hans venner ville elske at bære. De skulle være friske, smarte og stilfulde - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Silhuetter som; Flat Top, Unico, América og Sol er blandt de uundgåelige fra Retrosuperfuture, som fortsat agerer inspiration til legende fortolkning af brandets kreative team.
Kvaliteten er indiskutabelt også i top, det er man ikke i tvivl om når man står med par solbriller fra Retrosuperfuture i hænderne. Alt er gennemtænkt nøje! Samtlige briller er håndlavede i Italien og produktionen af delene er udviklet i samarbejde med verdens bedste brille-producenter. Det efterlader os med et par solbriller hvor finish, materialer og detaljer er udviklet med eksperter indenfor deres givne fag. Og sidst, mn ikke mindst, har alle brandets solbriller UV-beskyttelse, udviklet i samarbejde med det tyske linse selskab Zeiss.

Retrosuperfuture har med op mod 100(!) forskellige modeller og egne butikker i New York og Los Angeles manifæsteret sig som én af de absolut stærkeste solbrille-brands, du kommer til at støde på!TUTTOLENTE!

Èt af de mest iøjnefaldende modeller fra Retrosuperfuture er mærkets sports-inspirerede "Tuttolente" - eller "all linse".  Tuttolente var med til at sætte Retrosuperfuture på verdenskortet. De var opfindsomme, usædvanlige, og lavet med Retrosuperfutures sædvanlige førsteklasses materialer og sans for detaljer! Og de er stadig en del af brandets sortiment af solbriller i dag!Fra Wiz Khalifa til Justin Bieber..

Listen over kendisser der er blevet spottet iført et par Retrosuperfuture er lang. For at nævne et par stykker; Wiz Khalifa, Justin Bieber, David Beckham, Tyga, A$AP Rocky, Michael Fassbender, Future, Christiano Ronaldo, Kanye West, Ty Dolla Sign, Travis Scott, samt mange flere!SE VORES UDVALG AF RETROSUPERFUTURE SOLBRILLER HER