Opdateret 30/12-20

Grundet covid-19 situationen sender vi varer ud igen fra d. 4. januar

Du har rig mulighed for at shoppe online i juledagene, men grundet covid-19 situationen, sender vi først varer ud fra d. 4. januar. Vi glæder os til at sende jeres pakker i det nye år.  

Vi sender stadig varer hjem til dig 19. - 23. december

Selvom vi ikke kan, desværre, garantere levering inden jul her efter d. 19. december pga. leveringstiderne ved GLS. Så sender vi stadig varer hjem til dig eller til en pakkeshop efter ønske. 

Afhent i vores butik i Aarhus, Guldsmedgade 23, 8000 Aarhus C

Vi har stadig åbent i vores butik i Aarhus frem til d. 23. december kl. 15.00 - Se åbningstider her: Kontakt & Åbningstider

Du kan benytte muligheden for at bestille online og vælge afhentning, hvis du vil sikre dine julegaver i vores butik inden bilen startes op.

Vælger du at afhente din ordre i vores butik, vil du modtage en email så snart ordren er pakket og klar til afhentning. Bestiller du inden for vores butiks åbningstid, er ordren typisk klar til afhentning 1-2 timer efter vi modtager den. 
Når du kigger ind i butikken for at afhente din ordre, skal du blot oplyse dit navn og ordrenummer. Så finder vi ordren frem til dig.

Bestil dine pakker online i god tid - Sidste bestillingsfrist online er d. 19. december inden kl. 16.00. 

Vi sender alle pakker med GLS, og hvis du vil være sikker på, at din pakke bliver leveret inden d. 24. december, anbefaler vi, at du bestiller dine pakker i god tid :) 

Vi behandler din ordre hurtigst muligt og har typisk en leveringstid på 1-2 hverdage. Der kan dog være øget leveringstid i travle perioder. Når din(e) vare(r) er pakket og klar til at blive afsendt, sender vi dig en email med et Track & Trace nummer, så du kan spore pakken.

- Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

- Fragt fra 49 kr.

- Afhent gratis i vores butik på Guldsmedgade 23, Aarhus C.

- Gratis ombytning

Returner og ombyt julegaver købt online frem til d. 06. februar 2021

Da vi pt. er tvunget lukket frem til og med d. 17/1-21, har man ikke mulighed for at ombytte julegaver i butikken før d. 18/1-21 - derfor har vi udvidet byttefristen til og med d. 6/2-21.

Julegaver købt fra d. 1. november og frem til d. 23. december 2020 kan ombyttes/returneres frem til d. 23 januar 2021. Læs mere om vores standard fragt/retur og ombytning her: Ombytning/retunering

Hvis du ønsker at returnere en pakke, men du er usikker på, hvad du skal ombytte til, kan vi ombytte til et gavekort, der kan bruges i butikken og online :)

Gaveindpakning

Du har mulighed for at få din bestilling pakket ind - det vælger du i kurven ved tjek ud.