Cool. Comfortable. Casual. Classy.

S.T. Valentin blev grundlagt i 2008 på vision, kreativ skabertrang og rendyrket passion. Men vores community har været den vigtigste drivkraft helt fra starten. S.T. Valentin er ikke business as usual. Vores produkter ligner måske nok, ved første øjekast, klassisk herrebeklædning og fodtøj. Men det er andet og mere. Det er vores gentænkte versioner af klassikere, der aldrig går af mode.

Alt bliver skabt og formet i tæt dialog med vores loyale men hudløst ærlige stamkunder. Vores produkter bliver testet godt og grundigt, og der bliver ikke lagt fingre imellem i den respons vi får tilbage. Sådan kan vi bedst lide det. 

Vores univers er bygget op omkring vores kollektion af sko: Redesignede klassikere til enhver garderobe. Fra den klassiske gentleman til edgy rock ’n roller. Vores mål er at skabe produkter, du ikke har lyst til at tage af igen, når du først har fået dem på. Ved at tilføre et nutidigt tankesæt og moderne materialer til tidløse klassikere, skaber vi fodtøj, der går hele vejen.

S.T. Valentin er ikke bare endnu et modefænomen. Brandet er skabt af visionære fritænkere og perfektionister med en fintunet æstetisk sans. Med en forkærlighed for stil og komfort. For os er herremode en kunstform: Vi kuraterer en stilren kollektion af designs, der ikke er dikteret af trends og tendenser. De står selv og er elegante, stilfulde og perfekte, på helt egne præmisser.

Vi hilser alle velkomne i fællesskabet; både den kompromisløse gentleman, den afslappede flâneur og alle der imellem.