Du har 14 dage til at ombytte din(e) vare(r) efter modtagelse Din fortrydelsesfrist starter først, den dag du modtager din(e) vare(r).

Som en ekstra service tilbyder vi, at du altid kan komme forbi vores butik i Aarhus og bytte/returnere varer, som du har købt online :)

Gratis ombytning af varer - Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare til samme pris, tilbyder vi dette gratis. 

Sådan gør du:
- Udfyld vedlagte returformular
- Lav en bestilling på den vare du ønsker i stedet
- Hent din ombytning-label her: https://return.shipmondo.com/stvalentin-ombytning
- Aflever pakken på nærmeste pakkeshop

Vi refunderer pengene fra den gamle ordre så snart vi modtager din returnering.

Hvis de(n) ønskede vare(r) ikke er på lager, kan du kontakte os på mail kundeservice@stvalentin.dk, og så vil vi gøre alt for at skaffe de(n) vare(r) du ønsker :)

Husk, det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Behold derfor din postkvittering og trackingnummer. Venligst returnér varen/varerne ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet uden at være blevet manipuleret med.