Du har 14 dage til at ombytte din(e) vare(r) efter modtagelse. Din fortrydelsesfrist starter først den dag, du modtager din(e) vare(r).

Som en ekstra service tilbyder vi, at du altid kan komme forbi vores butik i Aarhus og bytte/returnere varer, som du har købt online.

Det er gratis at ombytte varer til en anden størrelse, et andet produkt eller et gavekort.

Sådan gør du:
- Lav en bestilling på den/de vare(r) du ønsker i stedet
- Udfyld vedlagte returformular (HUSK at markere, du ønsker ombytning)
- Hent en returlabel til ombytning af varen/varerne her: https://return.shipmondo.com/stvalentin-ombytning
- Indlever pakken på nærmeste GLS-pakkeshop

Vi refunderer din gamle ordre så snart vi modtager din returnering og du vil modtage en mail herom.

Hvis de(n) ønskede vare(r) ikke er på lager, kan du kontakte os på mail kundeservice@stvalentin.dk, og så vil vi gøre alt for at skaffe de(n) vare(r), du skal bruge.

Kontakt os på kundeservice@stvalentin.dk eller på telefon +45 50 96 84 57 (KUN opkald), hvis du har spørgsmål til hvordan du ombytter en vare.

Husk, det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Behold derfor din postkvittering og trackingnummer. Venligst returnér varen/varerne ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet uden at være blevet manipuleret med.