Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Forårsgarderoben: Den klassiske stil dominerer

Forårsgarderoben: Den klassiske stil dominerer
Mode

Forårsgarderoben: Den klassiske stil dominerer

Forårssæsonen er allerede over os, og sommerens varme nærmer sig med hastige skridt. Det betyder at mange af de kollektioner vi præsenterer har fokus på lettere kvaliteter og kortere beklædningsgenstande, for at imødekomme det fugtige og varme vejr. Vi er godt klar over at eksponeringen fra solen nogle dage vil lede tankerne på shorts, bløde sommerskjorter og higen efter den rigtige tan. Men hvis du ønsker at udfordre de traditionelle forårs/sommer styles - Hvad er så dine muligheder? Hvilke styles skal du stræbe efter at have i din garderobe, der ikke kun er anvendelige til den kommende sommer, men også i overgangen til de skiftende årstider.

T-SHIRT

T-shirt: S.T. VALENTIN Lightweight Organic Tee | White, Jeans: Won Hundred Bill Jeans | Wahs Four, Bælte: S.T. VALENTIN Original Leather Belt | Black Silver, Sokker: Colorful Standard Classic Organic Sock | Deep BlackBoots: S.T. VALENTIN Lightweight Desert Boots | Black Grained Leather

En god T-shirt i din garderobe er et must. Den er ikke kun relevant for den aktuelle sæson, og den kan styles på mange måder. Vi ser ikke T-shirten som konservativ og alt for traditionel, men mere som et element du kan bygge dit outfit ud fra. For eksempel vil tilføjelsen af et par jeans hvor T-shirten stoppes ned i bukserne give noget kant til dit look. Gå efter dette look til både de varme dage og kølige sommernætter, hvor du kan tilføje en bomberjakke, læderjakke eller en let trenchcoat.

Når vi rammer efterårssæsonen er T-shirten god under din rullekrave som et ekstra lag eller f.eks. under en casual skjorte. Med en bred vifte af S.T. VALENTIN T-shirt farver, er det bare at finde den eller de farver der passer til din eksisterende garderobe.

Det subtile strejf ved at tilføje et bælte, hvor du bruger det utraditionelt ved at bøje det, giver udseendet et cool look, der udfordrer den traditionelle måde at bære en T-shirt på.

T-shirt: S.T. VALENTIN Lightweight Organic Tee | WhiteJeans: Won Hundred Bill Jeans | Wahs FourBælte: S.T. VALENTIN Original Leather Belt | Black SilverSokker: Colorful Standard Classic Organic Sock | Deep BlackBoots: S.T. VALENTIN Lightweight Desert Boots | Black Grained Leather 

DESERT BOOTS

Jeans: Won Hundred Bill Jeans | Wahs FourSokker: Colorful Standard Classic Organic Sock | Deep BlackBoots: S.T. VALENTIN Lightweight Desert Boots | Black Grained Leather 

Fodtøj til overgangsvejr kan være en vanskelig opgave at finde. Som det er blevet sagt så mange gange før; Et par sko skaber virkelig et outfit, og det var noget vi var meget opmærksomme på, da vi designede vores ørkenstøvler.

Når du går efter sko eller støvler, som du vil kunne bære på flere forskellige måder, er der mange ting at tage stilling til. Farve, materialer og naturligvis vægten. Og vigtigst af alt, hvordan du styler dem.  

Hue: S.T. VALENTIN Hue Navy, Læderjakke: Uncle Bright Murdock Jacket | BlackStrik: S.T. VALENTIN Newman Ekstrafine Merino Knit Olive GreenJeans: Won Hundred Ben Jeans Tinted White DistressedBælte: S.T. VALENTIN Original Leather Belt | Black SilverSokker: Colorful Standard Classic Organic Sock | Deep BlackBoots: S.T. VALENTIN Lightweight Desert Boots | Black Grained Leather 

Ørkenstøvlen er en ekstremt alsidig sko, da den kan styles på så mange måder. Du kan style dem med en hvid tee og jeans, som vi har vist dig tidligere i denne artikel eller som her, med en merinostrik, læderjakke og et par jeans, der har referencer til en lidt mere chino-inspireret stil.

Vil du være mere 'dressed up', men uden at det bliver alt for formelt, kan du nemt style dem med et par pæne bukser, en skjorte og en blazer.

Det er også en god investering at finde et par sko, der kan tage dig igennem flere årstider. Vores ørkenstøvler er udover at være enormt holdbare, også super lette, hvilket giver dig en fornemmelse af, at du slet ikke har støvler på. 

Read more

S.T. VALENTIN / Lightweight Derby Shoe | Black Leather
Mode

De perfekte preppy Derby sko!

"S.T. VALENTIN står for gennemsigtighed, pålidelighed og integritet! Vi er en institution for moderne gentlemen med kompromisløse holdninger til deres garderobe, og vores produkter cirkulerer om ma...

Læs mere
Guide til Won Hundred jeans modeller
Mode

Guide til Won Hundred jeans modeller

Won hundred jeans kollektion er skabt med kærlighed og respekt for miljøet og til de mennesker der producerer dem. 95% af deres '5-pocket' kollektion er lavet af økologisk bomuld - og produceret af...

Læs mere