Guide til Won Hundred jeans modeller

Won hundred jeans kollektion er skabt med kærlighed og respekt for miljøet og til de mennesker der producerer dem. 95% af deres '5-pocket' kollektion er lavet af økologisk bomuld - og produceret af de dygtigste leverandører i Europa.

Won Hundred tror på vigtigheden i at producere i Europa, at være bæredygtige og innovative. Værdier, der er vævet dybt ind i hvert materiale, hvilket giver det en uforlignelig kvalitet og unikhed.

Jeans er skabt til at holde mange sæsoner, og vi opfordrer alle vores kunder til at behandle alle produkter med omtanke. Når det kommer til denim, så behandler du dine Won Hundred jeans bedst ved at undlade at vaske dem for ofte. I stedet bør du lufte dem og give dem en tur i fryseren i ny og næ.

Hvis du vælger at vaske dine jeans så brug ikke skyllemiddel og undgå at putte dem i tørretumbleren.

MODELLEN 'DEAN'

Dean modellen fra Won hundred er en klassisk '5-pocket' model der er slim i pasformen og en anelse 'tapered' i benene, som betyder at den fra knæet og ned smaller lidt ind. Dean er skabt ud fra en klassisk jeans konstruktion med fem lommer og fem bæltestropper. Den har brand logo på knapper og nitter, læder label og Won Hundred signaturen på baglommerne.

Regular-slim pasform
Normal talje
Smal fodvidde
Lynlås lukning
Behagelig strech i metervaren

Se alle vaske på Dean her: Dean Jeans

Dean Jeans Model fra Won Hundred | S.T. VALENTIN

 


MODELLEN 'BEN'

Ben modellen fra Won Hundred er en klassisk '5-pocket' model der er relativt loose i pasformen med 'tapered' ben, som betyder at den fra knæet og ned smaller lidt ind. Den er lav i taljen og 'cropped' hvilket betyder at den stumper. Ben modellen er skabt ud fra en klassisk jeans konstruktion med fem lommer og fem bæltestropper. Brand logo er synligt på knapper, nitter og læder label, og med deres velkendte Won Hundred signatur på baglommerne.

Loose pasform
Lav talje
Cropped ben
Knap lukning
Original jeans følelse

Se alle vaske på Ben her: Ben Jeans


MODELLEN 'BILL'

Bill modellen fra Won Hundred er den nyeste tilføjelse til deres '5-pocket' jeans univers. Bill modellen har en mellem-høj talje, knaplukning, er lige i benene og har brede bælte stropper. Den har brand logo på knapper, nitter og læder label, og vores Won Hundred signatur på baglommerne.

Regulær pasform
Mellem-høj talje
Lige ben
Knap lukning
Original jeans følelse

Se alle vaske på Bill her: Bill Jeans

Won Hundred Bill Jeans | Dark Grey Two

 

Se alle Won Hundreds jeans vaske her: Won Hundred Jeans

Shop now

You can use this element to add a quote, content...