Halskæde og armbånd - tag dem på, og glem alt om dem

Der er mange fordomme om smykker til mænd. For eksempel, at det kun er visse mænd, der kan bære smykker. Desuden har disse mænd typisk langt hår og er klædt i Gucci fra top til tå. Du, en ydmyg mand, kan umuligt være en af dem, vel? Forkert. At bære smykker er lige så naturligt som du gør det til.

Start i det små med en simpel kæde, som du kan putte under trøjen eller skjorte, hvis du er genert. Bliver du vild med det, kan du altid arbejde dig op. Smykker er en af de nemmeste måder at tilføje lidt flair til dit outfit. En anden ting, der gør at vi er vilde med smykker er dets levetid. Et godt smykke kan blive en varig del af din stil på en måde som et stykke tøj sjældent kan - og kan gives videre til næste generation.

Halskæde

Det er virkelig nemt. Du skal blot vælge en halskæde - tag den på, og glem alt om den. En kæde passer virkelig til alt: en simpel t-shirt, under skjorten, udover rullekraven - ja omtrent alt, hvad du har på lige nu. Det vigtigste er, at du bærer den med stille selvtillid og en vis nonchalance. Ingen grund til at henlede opmærksomheden på kæden - det, der gør den så tiltalende, er, at den er et diskret stykke flair, der signalerer, at du har lidt jazz og spænding inderst inde, selvom du ikke råber op om det.

Vores halskæder

Armbånd

Som med halskæden - tag den på og glem alt om den. Igen vigtigt, at du bærer den med stille selvtillid og en vis nonchalance. Et armbånd om håndleddet er en god måde at tilføje mere individualitet til et outfit uden at se ud som om du prøver for hårdt. Start med et enkelt design, som vil se godt ud, når den kigger ud under et ærme.

Vores armbånd