Siden 2008 har der i Aarhus kun været ét rigtigt sted for den moderne gentleman at gøre sine indkøb – hos S.T. VALENTIN i Guldsmedegade nr. 23. Fordelt på tre etager, finder du et bredt og selektivt udvalg af alt hvad den moderne gentleman behøver i sin garderobe og i sit hjem. Tøj, sko, tasker, accessoires og livstilsprodukter i høj kvalitet, unikke designs og til fair priser.

S.T. VALENTIN blevet startet ud fra et indædt ønske om at levere exceptionelle produkter og innovative løsninger til vores kunder. Den ild brænder stadig i os og med vores eget brand S.T. VALENTIN, og mere end 50 nøje udvalgte danske og internationale brands i ryggen, er få bedre rustet til opgaven end os.

I vores fysiske butik, såvel som på vores internationale webshop, afspejler de nøje udvalgte brands og produkter vores filosofi, brand identitet og kompromisløse holdning til hvordan den moderne gentleman gebærder sig og tager sig bedst ud. Her er højt til loftet og fokus på den komplette købsoplevelse. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker, møder vi dig med uforlignelig høj service og et oprigtigt ønske om at hjælpe dig. Vi tilbyder inspiration, personlig rådgivning og grundig vejledning i korrekt størrelse, fit og tøjsammensætning, samt naturligvis i produktpleje og vedligeholdelse.

Så om du ønsker blot at kigge lidt i fred, eller om du er åben for at blive udfordret, kan du regne med os. Vi er nemlig mere end blot en tøjforretning – vi er S.T. VALENTIN.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

S.T. VALENTIN
Guldsmedgade 23
8000 Aarhus C
Danmark

Butikkens åbningstider:
Mandag - Fredag: 12.00 - 18.00
Lørdag: 10.30 - 16.30
Søndag: Lukket

Der kan være ændrede åbningstider på søn- og helligdage (Se åbningstider på Google her: Specielle åbningstider)