Siden vi åbnede dørene til S.T. VALENTIN for første gang for mere end 10 år siden, har vi været drevet af et indædt ønske om at levere exceptionelle produkter og innovative løsninger til vores loyale og trofaste kunder. Ilden i os brænder stadig og har ledt os til nu at introducere S.T. VALENTIN Crowdfunding.

Crowfunding er et koncept der gør det muligt for køberen (dig) og producenten (S.T. VALENTIN) sammen, at skabe helt unikke produkter og innovative projekter til favorable priser. Vi undlader mellemmanden og giver i stedet dig et helt unikt produkt til en særligt skarp pris. Ved at crowdfunde udvalgte S.T. VALENTIN designede produkter, er du er med til at præge udviklingen af vores fremtidige produkter og vi får til gengæld mulighed for at give lidt tilbage til vores værdsatte kunder.

Derudover, er du ved S.T. VALENTIN Crowdfunding med til at belyse og bekæmpe problemet om overproduktion, som i mange år har præget industrien. Når vi crowdfunder, får vi en mere præcis indikation af efterspørgslen på et givent produkt og vi kan derved minimere vores aftryk på miljøet, planeten og klimaet.

Vores mangeårige erfaring fra modeindustrien har givet os stor forståelse for den proces der gennemgås, når et produkt skal bringes til markedet. Denne kendskab og indsigt hjælper os til, at træffe de rigtige beslutninger – eksempelvis når det gælder udvælgelse af materialer og samarbejdspartnere – og i sidste ende, gør det os i stand til at levere produkter af højeste kvalitet, til en fair pris, til dig. Det er din garanti. Også når det gælder S.T. VALENTIN Crowdfunding.

Derfor skal du crowdfunde med S.T. VALENTIN

• Du får unikke produkter af høj kvalitet til en uhørt skarp pris.
• Du sikrer dig produktet på forhånd og bliver løbende holdt underrettet om den korte produktions- og leveringstid på ca. 8 uger.
• Du støtter vores lokale forretning og er dermed med til at sikre vores fortsatte eksistens og udvikling af exceptionelle produkter.
• Du støtter ”ansvarlig produktion” og en proces, der har minimalt aftryk på miljøet, planeten og klimaet.
• Pengene bliver først trukket på din konto, når produktet er på vej til dig fra vores fabrik med posten.
• S.T. VALENTIN Crowdfunding tæller indtil videre tre succesfulde projekter og vi har endnu flere i støbeskeen.

S.T. VALENTIN Crowdfunding – unikke produkter af høj kvalitet til en skarpe pris.