3 grunde til at investere i vores bælter

I en perfekt verden er det slet ikke sikkert, det ville være en nødvendighed at spænde sine bukser ind i livet. Men ikke desto mindre, har vi vist alle prøvet at købe et par jeans, habitbukser eller et par shorts, der, over tid, har udvidet sig i en grad, så der ikke har været andre udveje end at bære dem med et bælte. For der findes næppe meget, der er mere irriterende end at gå at hive sine bukser op i tide og utide!
Og netop derfor er et bælte ét af de mest vigtige accessories i en mands garderobe. Det hører ind under den kategori af elementer i en mands garderobe, der, ganske enkelt, skal være på plads. Både pga. dets funktion, men helt klart også fordi det kan adde en ekstra dimension til dine bukser.
Vi har sat os for at lave det perfekte bælte. Vi har draget erfaringer i samspil med vores kunder gennem mere end 10 år, og her har du 3 grunde til vores bælter er en god investering!

SE VORES UDVALG AF HÅNDLAVEDE BÆLTER HER


1. Vores bælter er lavet i de absolut bedste materialer

Der er forskellige måder at style dit bælte på. Det kommer vi ind på senere! I stedet er det første du skal sikre dig, at det bælte du har kig på, er lavet i et materiale i en høj kvalitet. Som vi var inde på tidligere, er bælter jo et af de mest vigtige og tidløse elementer, en mand skal have i sin garderobe - og derfor vil du gerne have et bælte, du kan bære år efter år og sæson efter sæson, uden det går i stykker.
Er du fx på udkig efter et læderbælte, skal du derfor kigge på, hvilken type læder, der er brugt.
Måske tænker du, det er logisk. Men tro os, det kan faktisk være svært at finde et bælte i en så høj kvalitet, at du kan bære det år efter år. Og hvordan definerer man egentlig en god og ordentlig kvalitet?
Vi har, i samarbejde med vores kunder, testet flere lædertyper gennem S.T. VALENTIN’s levetid på mere end ti år, og på baggrund af det, har vi, efter nøje overvejelser, fundet frem til, at den absolut stærkeste lædertype til netop vores læderbælter er en kraftig og slidstærk kernelæder fra europæisk opdræt. Kernelæder er i øvrigt den ældste og mest naturlige lædertype, som, udover at være særdeles god til at lave bælter, ofte bliver brugt til produktion af dyre designermøbler.
Vores bælter er, kort sagt, lavet i de absolut bedste materialer, og det kraftige kernelæder, kombineret med et stærkt metalspænde, sikrer dig et bælte, du, med garanti, kan bære resten af dit liv. Garantien kan du læse nærmere om i punkt 3.

 

 


2. Vores bælter er håndlavede i Aarhus

"Skal man gøre noget ordentligt, skal man gøre det selv". Det er ikke rigtigt i alle henseender, men ikke desto mindre, vil vi våge den påstand, at man godt kan bruge den talemåde i dette tilfælde. Vi er nemlig ikke stødt på et bælte, der er et bedre stykke håndværk, end dem vi selv laver. Ganske enkelt!
Vores bælter er håndlavede i Aarhus på vores eget lille værksted. Vi bruger vores egne hænder og det helt rigtige værktøj til at ramme præcis den ønskede bredde og længde vi har defineret ud fra de erfaringer og feedback vi har fået fra vores kunder gennem mere end 10 år.

 

3. Vi tilbyder livstidsgaranti på ALLE vores bælter

Som tidligere nævnt har vi brugt mere end 10 år på spore os ind på, hvad der præcist skal til for at lave det perfekte bælte. I samarbejde med vores kunder, har vi nu ramt præcis den høje kvalitet, der får os til at stå ved, at vi tilbyder livstidsgaranti på alle vores bælter. At se et eksemplar gå i stykker, har vi nemlig stadig til gode!
At vi tilbyder livstidsgaranti på vores bælter, er også et udtryk for, vi står ved vores håndværk. Derfor omfatter livstidsgarantien, at vi tilbyder reparation af ødelagte bælter eller at du får et helt nyt eksemplar. Husk på, vi stadig ikke har set et af vores bælter gå itu!

 

 

Sådan styler du dit bælte

Helt elementært mener vi, man bør have to forskellige bælter i sin garderobe. Et bælte med stort logospænde er IKKE én af de to!
Nej, du skal have et bredere bælte til jeans eller denimshorts og et smallere til habitbukser. Så langt så godt. Det er derfor vi har lavet vores Classic Leather Belt, som måler 3 cm og vores Original Leather Belt på 2,5 cm. Og selvom en halv centimeter måske ikke lyder af meget, har det faktisk en signifikant forskel, når du får det på!
Ved du ikke hvilket, du skal vælge? Start med et kigge i dit skab og se, om du har flest jeans eller habitbukser hængende. Det plejer at være en god indikator for, hvad du oftest bærer!

Der er flere såkaldte modeeksperter, der gennem tiden har kommet med deres besyv på, hvilke faldgruber du skal styre udenom, når du styler dit bælte. Kan man fx bære et sort bælte til et mørkeblåt jakkesæt? Nogen ville straks sige “NEJ”. For man matcher ikke sort og mørkeblå…
Vi mener dog de “regler” er mere eller mindre udvaskede!
Der er ikke nogen sort-hvid guide til, hvad man kan og hvad man ikke kan. Tænk dit bælte ind som en vigtig accessory i dit outfit, men lad det ikke være den mest larmende del. Husk på, uanset hvilken farve bælte du vælger, skal det komplimentere dit tøj og ikke omvendt.
Er du i tvivl, synes vi dog altid tommelfingerreglen bør være, at dit bælte skal matche farven på dine sko. Så kan du ikke gå helt galt i byen!

SE VORES UDVALG AF HÅNDLAVEDE BÆLTER HER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...