Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: 10 muligheder til fars dag

10 muligheder til fars dag
Mode

10 muligheder til fars dag

Din fantastiske far har fortjent meget mere end den perfekte gave på fars dag - men det er et godt sted at starte, når du skal sætte pris på alt han har gjort for dig.
Vi har samlet en række gaver, vi ved, din kære far vil sætte pris på. Og hvis du selv er far, kan du helt klart nikke genkende til de ni gaveidéer, vi har listet her under!


1. Undertøj

Du vidste den gave ville være at finde på listen, så vi kan ligeså godt nævne den allerførst.
Det er nemlig en vaskeægte kliche, men på samme tid også en vaskeægte sandhed at underbukser og sokker går rent ind hos alle fædre. Det er måske ikke den allermest spændende gave, du kan give - men hvis du køber det rigtige undertøj, vil din far være dig evigt taknemmelig. Vi mænd er nemlig indrettet sådan, at når vi har fundet en stensikker vinder, når det kommer til basics - så holder vi fast! Giv ham et par boxers fra Organic Basics og et par sokker fra selvsamme brand - så er du home safe. Det er nemlig det bedste undertøj man kan få, hvis du spørger os!
Synes du det er lidt for kedeligt? Det er nemt lige at toppe med en god flaske rødvin eller spiritus (se næste punkt). Et voila! Så er det slet ikke så kedelig en gave.

Organic Basics Socks | S.T. VALENTIN

Se vores udvalg af undertøj fra Organic Basics HER.

2. En flaske spiritus

Det er altid rart at have minimum én god flaske spiritus stående. Og det bedste ved at give en god flaske spiritus i gave er, at du kan være heldig selv at få lov at smage!
Hos S.T. VALENTIN har vi et fremragende udvalg af flasker, hvor især gin, som måske er tidens mest populære spiritus, udgør en stor andel.
Det er svært at vælge blandt de mange forskellige gin-smagsvarianter fra Copenhagen Distillery, men du kan faktisk ikke gå helt galt i byen - de smager alle fantastisk! Hvis vi absolut SKAL vælge én, synes vi, du skal gå med deres orange gin, som må betegnes som mikrodistilleriets signatur-gin. Du har måske allerede smagt den til et af vores mange FRIDAYS @ S.T. VALENTIN-arrangementer i vores butik i Aarhus?

Orange Gin fra Copenhagen Distillery | S.T. VALENTIN

Se resten af vores udvalg af spiritus HER.

3. En bog

Vi har alle brugt sætningen med den største overbevisning i børnehaven. Vi taler selvfølgelig om den gode gamle; "Min far er sejere end din far", "Min far er stærkere end din far" osv.
Og din far er sej! Ellers ville du slet ikke læse denne guide, der skal hjælpe dig med at finde den helt rette gave til ham på fars dag.
Men ingen bliver nogensinde for gammel til at lære. Og selvom din far har lært dig rigtig mange brugbare ting gennem livet, så er det altså også tilfældet for ham.
Så giv ham en bog! Fx vores helt egen "What A Man Should Know"-bog, der fortæller, hvad, vi mener, den moderne gentleman bør vide. Hvor mange af de over 40 "How To"-illustrationer i bogen, ville din far mon kunne sætte flueben ved og sige: "Det kan jeg!"?

What A Man Should Know | S.T. VALENTIN

Du kan se hele vores samlede udvalg af bøger HER.

4. Et smykke

Det er fedt at sige, man bærer sin fars eller bedstefars smykke!
Og vi er med på, det ikke er meningen, der skal være en bagtanke, når man giver en gave - men selvom glæden ved at give er stor, er glæden ved at få altså også skøn! Og hvis du giver din far en ring, en halskæde eller et armbånd fra Bobby Janco, så er det på samme tid en investering i dig selv og dine egne børn, som kommer til at arve netop det smykke, du valgte at give din far på fars dag!

Bobby Janco | S.T. VALENTIN

Se hele vores udvalg af smykker fra Bobby Janco HER.

5. Et ur

Det kræver måske at dit fars-dags-gave-budget er i den høje ende, men vi kan ikke lave en guide til, hvad man skal give sin far på fars dag uden at nævne "mandens vigtigste smykke”.
Vælg din favorit blandt vores mange modeller fra About Vintage og Timex og vær sikker på, din far bliver mundlam, når han bryder gavepapiret!

Ure | S.T. VALENTIN

Se alle vores ure HER.

6. Barbergrej

Uanset om din far har det helt store moustache, et flot fuldskæg eller om han altid holder hagen glat som et nyfødt barns bagdel, så er det enhver mand vel undt at have barbergrej i god kvalitet. Din far vil være dig evigt taknemmelig, hvis du forærer ham et barbersæt fra tyske Mühle, som laver nogle af verdens bedste barbersæt, barberskrabere og barberkoste. Bonus er at din far gerne må have barbergrejet til at stå fremme. Det er nemlig super flot og ryger derfor ikke ned i en kasse og op på loftet, som den van Halen-CD og matchende T-shirt, din mor bad ham skille sig af med, da de flyttede sammen for mange år siden.

Mühle | S.T. VALENTIN

Se alle barberkoste, barberskrabere og barbersæt fra Mühle HER.

7. En parfume

Hvis du forærede ham barbergrejet sidste år, kan det være, han skal have en parfume i år?
Og hvis det bliver en parfume du bestemmer dig for at give, så lad være med at gå i det nærmeste stormagasin og køb dén tre-i-en gaveæske, der rummer den deodorant, parfume og bodylotion han altid har brugt.
Tjek i stedet vores udvalg af gentleman-parfumer fra det britiske parfumehus Floris London, hvor du helt sikkert kan finde hans nye og langt bedre duft!

Dufte | S.T. VALENTIN

Se alle dufte fra Floris London HER.

8. Et bælte

Bærer din far helst jeans eller habitbukser? Hvad end han foretrækker, fortjener han det perfekte bælte til at komplimentere hans yndlingsbukser - og her kommer vores håndlavede læderbælter ind i billedet.
Vi har brugt mere end 10 år på at designe og udvikle det perfekte bælte, som vi laver med vores egne hænder i vores eget lille værksted i Aarhus, og vi er så sikre på kvaliteten, at der medfølger livstidsgaranti, når du køber et eksemplar. Det er da en pretty sweet deal, hvis vi selv skal sige det!?

S.T. VALENTIN Håndlavede Bælter

Se alle vores håndlavede læderbælter HER.

9. Et gavekort

Er du stadig i tvivl om, hvad din far skal have? Med et gavekort kan du ikke gå helt galt i byen, for det gælder i tre år i både vores butik og her på vores webshop. Og når du har foræret din far gavekortet, kan du jo bede ham om selv at vælge sin gave ud fra denne liste...

Gavekort | S.T. VALENTIN

Shop gavekort HER.

Vi håber, du nu er kommet i mål og har fundet præcis den gave, din far vil blive allermest glad for. Vores erfaringer fortæller os i hvert fald, at alle mænd ville sætte pris på hver og en af gaverne på listen.

Read more

3 grunde til at investere i vores bælter
Mode

3 grunde til at investere i vores bælter

I en perfekt verden er det slet ikke sikkert, det ville være en nødvendighed at spænde sine bukser ind i livet. Men ikke desto mindre, har vi vist alle prøvet at købe et par jeans, habitbukser elle...

Læs mere
Her går det godt besøger S.T. VALENTIN på deres kontaktløs Tour De Danmark
Livsstil

Her går det godt besøger S.T. VALENTIN på deres kontaktløs Tour De Danmark

"Far-pungen er blevet efterladt derhjemme, Esbens ellert er ladet op og Peter og Esben er beredt på en tur rundt i kongeriget Danmark, kun udstyret med godt humør og Kontaktløs Mobilbetaling!" Her ...

Læs mere