Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: FREDAG MED JAMES AY

FREDAG MED JAMES AY
Livsstil

FREDAG MED JAMES AY

Efter en uendelighed med corona og restriktioner i vildskab kan vi nu ENDELIG afholde ‘Fredag’ i S.T. VALENTIN igen.

Se mere om begivenheden på facebook her: https://www.facebook.com/events/1266398627121180

Vi har glædet os i mere end et år og gjort os umage for at skabe et event I ikke vil gå glip af.

Sammen med danske James Ay, vores nye solbrillemærke, inviterer vi hermed til ‘FRIDAYS’ d. 9 juli.

Gode mennesker, kolde øl og livemusik er opskriften, og vi starter kl. 15.00.
Solen har lovet at kigge forbi, så vi har opjusteret sortimentet fra James Ay til dagen, så udvalget er helt i top.

Så tag din kæreste, kammerat eller dine børn under armen og kom ned og hyg med os.

Vi har savnet jer!


VIND 2 PAR SOLBRILLER FRA JAMES AY

Deltag i konkurrencen på eventet her: 
https://www.facebook.com/events/1266398627121180


Om James Ay solbriller

Med rødder i Aarhus, Denmark
James Ay kommer fra Aarhus, Danmark, hvor stifter Torben Holt startede virksomheden tilbage i sommeren 2019. Det hele startede i Australien og New Zealand, hvor Torben rejste til med sin kæreste, for at starte virksomheden op. I dag har James Ay showroom og kontor i hjertet af Aarhus. James Ay er i dag repræsenteret i New Zealand, Australien, Danmark, Sverige, Frankrig, Grækenland, Tyskland og Storbritannien. Udover stifteren Torben Holt er der at finde Daniel Uggerhøj, Søren Stage og hele BW

James Ay af et univers af solbriller, som er skabt ud fra tanken om, at når man tager et par på, befinder man sig i et øjeblik og en tilstand, hvor solen varmer ens sind og letter ens hjerte. Følelsen af solens stråler, giver brændstof til vores liv og nærer kreativiteten i os.

James Ay forsøger at indfange solens stråler i andre aspekter af livet. Det kan lykken i et liv uden børn og med absolut frihed ligesom Diego og Leonor eller at give slip på alt overflødigt, materielt fyld for at leve et mere simpelt liv ligesom Lars Møller.

James Ay fortæller historier for at blive klogere på, hvad der skaber et fyldestgørende og lykkeligt liv for forskellige mennesker til inspiration for os andre. Det kan være Rakel eller Kent, der hver især har fundet ud af, hvilken vej i livet, der fylder deres hverdag med mest muligt solskin.

James Ay mål er at indfange en ånd og inspiration fra stemmer i hele verden set gennem vores solbriller.

James Ay's mission er simpel.

James Ay ønsker at bevare den verden, vi lever i ved at give mere tilbage til planeten, end de bruger. Det betyder helt konkret, at James Ay går efter at lave et positivt aftryk med forretningen, når alle mellemregninger er er gjort op.

Hvordan gør James Ay det?

James Ay donerer til organisationerne Climaider, der planter træer og bidrager med ny viden, som kan hjælpe firmaer med at leve mere bæredygtigt i fremtiden.

www.climaider.com


James Ay er ikke skabt for yderligere at udnytte den klode, vi bor på eller de mennesker, vi lever sammen med.

James Ay sikrer derfor altid, at deres producenter har de rette registreringer og tilladelser for lokale myndigheder. Alle ansatte skal være over 18 år og blive ordentligt oplært, inden de påbegynder arbejdet med at skabe solbriller. Ingen bliver betalt mindre end mindstelønnen i det land, de bor i.

Udover et bærerdygtigt lønniveau sikrer James Ay, at producenten skal have en social- og sundhedsforsikring, tilbyde ordentlig mad, beboelse, træning, ferie mm. til deres ansatte betalt af arbejdsgiveren.

James Ay Solbrillerne er lavet af plantemateriale - også kendt som bio-acetate. Det består af celloluse, som er et protein fra planter, og bomuldsfrø og træfibre, hvilket gør at materialet er 100% nedbrydeligt i naturen.

Efterlader du dine solbriller i skoven fx, vil 90% af materialet være omdannet til naturgasser efter kun 115 dage. Resten omdannes til vand og biomasse.

Acetaten kommer fra det anerkendte, italienske Mazzucchelli i Italien der har over 100 år på bagen.

James Ay bruger OBE-hængsler med en særlig gummibelægning, som gør dem slidstærke og giver brillen en lang levetid. De er desuden lavet af 60% genanvendt metal fra ældre hængsler, hvilket gør dem til et robust og bæredygtigt valg.

James Ay's emballage er lavet af genbrugt læder, og pudsekluden er lavet af aflagte plastikflasker. For hver ordre, planter vi som sagt et træ.

Se alle solbriller fra James Ay her: James Ay Solbriller

Read more

Guide til Won Hundred jeans modeller
Mode

Guide til Won Hundred jeans modeller

Won hundred jeans kollektion er skabt med kærlighed og respekt for miljøet og til de mennesker der producerer dem. 95% af deres '5-pocket' kollektion er lavet af økologisk bomuld - og produceret af...

Læs mere
3 af de bedste Derbysko til efteråret
Mode

3 af de bedste Derbysko til efteråret

Læs mere