Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Her går det godt besøger S.T. VALENTIN på deres kontaktløs Tour De Danmark

Her går det godt besøger S.T. VALENTIN på deres kontaktløs Tour De Danmark
Livsstil

Her går det godt besøger S.T. VALENTIN på deres kontaktløs Tour De Danmark

"Far-pungen er blevet efterladt derhjemme, Esbens ellert er ladet op og Peter og Esben er beredt på en tur rundt i kongeriget Danmark, kun udstyret med godt humør og Kontaktløs Mobilbetaling!"

Her Går Det Godt besøger S.T. VALENTIN på deres Kontaktløs Tour De Danmark


Peter Falktoft og Esben Bjerre, som for alvor brød gennem lydmuren som værter på radioprogrammet Monte Carlo på P3, er i dag endnu mere kendt for deres Her Går Det Godt-programmer, der rummer TV-programmer, der har taget dem til både Kina, Rusland, Mexico og senest Sydafrika og en populær podcast, der dissekerer små og store begivenheder i ind- og udland, på Esben og Peters helt egen efterhånden ikoniske facon, hvor deres helt klare holdninger skinner igennem.
I programserien Kontaktløs Tour De Danmark undersøger Peter Falktoft og Esben Bjerre, om det er muligt at betale med VISA's kontaktløse mobilbetaling overalt i det ganske land. Spoiler-alert: Selvfølgelig kan du det i S.T. VALENTIN!

Se videoen hvor Her Går Det Godt besøger S.T. VALENTIN på deres Kontakløs Tour De Danmark her over eller klik her.

Er du interesseret i hvilke sko Esben Bjerre købte hos os, så klik her.

Read more

10 muligheder til fars dag
Mode

10 muligheder til fars dag

Din fantastiske far har fortjent meget mere end den perfekte gave på fars dag - men det er et godt sted at starte, når du skal sætte pris på alt han har gjort for dig.Vi har samlet en række gaver, ...

Læs mere
S.T. VALENTIN / Lightweight Derby Shoe | Black Leather
Mode

De perfekte preppy Derby sko!

"S.T. VALENTIN står for gennemsigtighed, pålidelighed og integritet! Vi er en institution for moderne gentlemen med kompromisløse holdninger til deres garderobe, og vores produkter cirkulerer om ma...

Læs mere