Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Støvler til enhver lejlighed

I næsten hele menneskehedens historie har mænd båret støvler. Uanset hvad din personlige stil måtte være, vil du sandsynligvis have et par støvler et sted i din garderobe.

Der er mange gode grunde til at tage et par støvler på, og vi vil vise dig hvordan vores støvler kan bruges til enhver lejlighed.

Chelsea-støvler

Vores Lightweight Chelsea Boot er ekstremt alsidige på grund af deres enkle og klassiske look. Deres enkle og rene linjer komplimenterer de fleste outfits og de fleste mænd vil kunne lide, at de kan kombinere det samme par støvler med jeans eller et jakkesæt. Vores chelsea-støvler er moderniseret med en chunky letvægts EVA sål, som gør den let og komfortabel. Den har ligeledes fået en grained overflade i Italiensk full-grain læder for at give et mere råt look. Resultatet er en moderne klassiker der passer til det formelle såvel som det uformelle outfit.

Brogue Combat-støvle

Vores Lightweight Brogue Combat Boot er inspireret af de klassiske militærstøvler men med et nutidigt tvist. De er meget alsidige i udtrykket og passer til mange forskellige looks. Hvad enten du tager dine slidte stonewashed jeans på eller et par klassiske dress pants, så vil støvlerne give dig noget kant. Vi har tilføjet en chunky letvægts EVA sål, som gør den let og komfortabel, men samtidig fastholder det rå look.

Desert-støvler

Vores Lightweight Desert Boots er, som navnet antyder, inspireret af ørkenstøvlen. Den er karakteriseret ved at være en lav støvle som er utrolig clean og klassisk i udtrykket. Den er ikke kompliceret og fungerer med det, du allerede har i garderoben. Vi har tilføjet en chunky letvægts EVA sål, som gør den let og komfortabel og skaber et look der passer til det formelle såvel som det uformelle outfit.

Hiking-støvle

Vi har udviklet vores bud på de eneste vandrestøvler, du nogensinde får brug for. Vandrestøvler er først og fremmest kendt for at være praktiske og funktionelle, men i vores optik kan de også godt være elegante. Vi har udviklet nogle støvler, der tåler alt slags vejr, men samtidig er clean i udtrykket, så du ikke bliver forvekslet med en bjergbestiger. De bliver kun smukkere og mere komfortable med tiden, hvilket gør dem til de perfekte vinter-kammerater.