Vinterens vigtigste strik

Det er blevet koldt og hverken t-shirten eller skjorten er længere nok til at holde kulden ude. Det er svært at gå igennem en dansk vinter uden en striktrøje, og det er samtidig en af de mest tidløse beklædningsgenstande i herregarderoben.

Over 160 års erfaring

Garnet i vores strik kommer fra den anerkendt italienske garnfabrik Baruffa og med over 160 år historik er de verdenskendt for deres høj kvalitet, og deres vedblivende produktion i Italien. Garnet har fine lange fiber, der skaber et helt unikt blødt og holdbart garn. Sidst, men absolut ikke mindst, er ulden 100% mulesing free, hvilket er lig med dyrevelfærd og høj etik.

Vores strik er ikke afhængig af tendenser. De er ikke kompliceret - de fungerer med det, du allerede har. Ingen unødvendige detaljer, der ikke tjener et formål. Her kan du se et udsnit af de forskellige modeller

Extrafine Merino Half Zip Knit

Vores half-zip strik med den høje hals er enormt aktuel og fungerer perfekt både som lag-på-lag og under en pæn frakke. Den er funktionel, stilren og komfortabel.

Se alle farver af extrafine merino half zip knit

Extrafine Merino Roll Neck Knit

Rullekraven har altid været aktuel og den danner grundlag for så mange outfits. Med tanker til 1970'ernes playboy, kan du fint bære en rullekrave under en skjorte som et alternativ til t-shirt.

Se alle farver af extrafine merino roll neck knit

Cashmere Knit

Cashmere er tekstilernes udgave af en Rolls-Royce. For ikke nok med at ulden er ekstremt blød, så har den en helt speciel egenskab som gør at den isolerer om vinteren, men stadig er kølig om sommeren.

Se alle farver af cashmere knit

Knitted Overshirt

Vores 'Knitted Overshirt’ er skabt ud fra vores kærlighed til den traditionelle workwear skjorte, der oprindeligt blev produceret i en kraftig kanvas kvalitet. For at give den et mere klassisk udtryk har vi udviklet den i uld, så den både fungerer som overskjorte og som cardigan.

Se alle farver af knitted overshirt

Se hele vores strikprogram